Concept dorpsplan voor burgemeester

Maandag 2 maart heeft de klankbordgroep Brandwijk-Molenaarsgraaf het concept dorpsplan aan burgemeester D.R. van der Borg overhandigd.
overhandigingdorpsplanVan mei 2008 tot januari 2009 heeft een projectgroep van de klankbordgroep gewerkt aan het dorpsplan.
Op twee bewonersavonden en in winkelcentrum Molenwaard zijn opmerkingen, ideeën en knelpunten genoemd door inwoners van beide dorpen. De 120 opmerkingen zijn vertaald naar mogelijke maatregelen. Bundeling en herschikken van deze maatregelen resulteren in een dorpsplan, wat dus kan fungeren als een actieprogramma voor de komende jaren.

Vandaag was dus het moment om het resultaat van het werk van de klankbordgroep op het gemeentehuis aan de burgemeester te overhandigen.
Ook beide wethouders, medewerkers van het managementteam en andere betrokken medewerkers waren aanwezig om inhoudelijk over het plan van gedachten te wisselen.

Na dit gesprek zal de klankbordgroep een prioritering en planning bij de 48 uit te voeren acties voegen. Sommige zaken zullen direct opgepakt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *