Informatieavond Herindeling Graafstroom

ALLE inwoners van Graafstroom zijn van harte uitgenodigd voor het bijwonen van de informatiebijeenkomst over de mogelijke herindeling, en wel op woensdag 3 juni 2009 in gemeenschapscentrum Trefpunt te Oud-Alblas, aanvang 19.30 uur.

De klankbordgroep is op de eerste informatieavond op 18 mei 2009 aanwezig geweest en heeft namens de inwoners aandacht gevraagd voor het “dicht bij de inwoners” blijven, zoals verwoord actiepunt 38 van het dorpsplan:

38. In samenspraak met de Klankbordgroep vraagt de Beleidsgroep aan de gemeente om tijdens het proces van samenwerking met andere gemeenten er bijzonder alert op te blijven dat de gemeente dicht bij de burgers blijft. Enerzijds door zorg te dragen voor een goede communicatie en uitwisseling met de bevolking en hun organisaties, anderzijds door garanties in te bouwen, dat de overheid, ondanks de grootschaligheid, dicht bij de burgers is.

Het was een goede informatieve en interactieve avond, het aanraden waard!

Reageren kan ook door het college een brief te sturen (Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf) of per e-mail te reageren (bestuur@graafstroom.nl). Het college zal zorg dragen dat ook deze bijdragen voor de besluitvorming aan de gemeenteraad ter kennis worden gebracht.

Meer info: www.graafstroom.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *